keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Päällimäisenä hyvä fiilis

Heippa!

Oon tässä nyt pari viikkoa yrittäny jäsennellä mun ajatuksia tästä keväästä. Päällimmäisenä ajatuksena kiitollisuus. Kiitos niille ihmisille, jotka rohkaisi lähtemään mua tähän. Niille, jotka tsemppasi kampanjan kanssa. Niille jotka tuki mua ja vastasi kysymyksiin, kun tuntu, etten tiiä mistään mitään. Älyttömän iso kiitos myös niille, jotka mua äänesti. 65 ääneen mahtuu jo muitakin, kuin lähipiiri. Kiitos.

Ensikertalaisena tässä hommassa kaikki oli todellakin uutta. Se, miten piti uskaltaa sanoa rohkeasti mielipiteet, mutta miten se aina jaksoi yllättää, kun niitä mielipiteitä kuunneltiin ja joskus jopa oltiin samaa mieltä. Aina oon ollut sanavalmis ja ilmaissu mielipiteeni aika rohkeasti, mutta tässä mentiin jotenkin ihan eri levelille. Piti avata omia, välillä hyvinkin henkilökohtaisia ajatuksia. Välillä ihan vieraille ihmisille. Puoli vuotta sitten ajatus olis kauhistuttanut.

Yllätyin siitä, miten samankaltaisia ihmisiä oon löytänyt elämään. Ihmisiä, jotka jakaa samat arvot ja ajattelee jokseenkin samalla tavalla. Niin puolueen sisällä, kuin ulkopuolella. Yllätyin myös siitä, että sen jälkeen, kun tulin tästä persukaapista ulos, on omasta lähipiiristäkin löytynyt niitä, jotka jakaa mun arvot, muttei ole jostain syystä uskaltaneet niitä aiemmin huudella. On etuoikeus ja onni olla omalta osaltani rohkaisuna siihen, että muutkin uskaltavat.

Jään kaipaamaan sitä fiilistä, niitä perhosia mahassa, jotka tulee, kun oot menossa vaalipaneeliin. Niitä rohkaisevia hymyjä, joita yleisöstä saat, kun tuntuu, että taju lähtee jännityksestä. Jään kaipaamaan myös sitä, kun menet vaaliteltalle, joka on täynnä vieraita ihmisiä. Sitä pientä epävarmuutta, jännitystä siitä, mitä tulee tapahtumaan.

Tää prosessi ja kevät on ollu mulle älyttömän antoisa. Välillä tuntu, että mun pää räjähtää kaikesta uudesta. Oon oppinu kaiken muun lisäksi myös itsestäni. Sitä ei es tajua, miten paljon voi löytää uutta niin lyhyen ajan sisällä. Ja miten voi löytää ihan uuden puolen, intohimon ihan uutta asiaa kohtaan, kuitenkin niin yllättäen.

Vielä kerran, kiitän teitä kaikkia. Ja erityisesti lähipiiriä, joka alusta asti kulki tätä tietä mun kanssa. Onni on
omistaa tällainen tukiverkosto, pystyn mihin vaan, kunhan mulla on mun ihmiset mun tukena.

Kiitos.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti